Принц Гаррі і його дружина актриса Меган Маркл офіційно склали свої королівські повноваження і розпрощалися з помічниками. Тепер те, що в народі називають “Мегзит” (Megxit), можна вважати успішною. Церемонія відбулася 1 квітня 2020 року. Також на сторінці пари в Instagram з'явилося прощальне повідомлення, в якому пара заявила, що більше не буде користуватися своїм аккаунтом. Вони написали красиве прощання на своїй сторінці.

“Як ми всі можемо відчувати, світ у цей момент здається надзвичайно крихким. Тим не менш, ми впевнені, що у кожної людини є потенціал і можливість змінити ситуацію - як це видно зараз по всьому світу, в наших родинах, в наших спільнотах і на передовій - разом ми можемо підняти один одного.

Зараз найважливіше - це здоров'я і благополуччя всіх людей у всьому світі та пошук рішень багатьох проблем, що виникли в результаті цієї пандемії.

Оскільки ми знаходимо роль, яку ми повинні грати в цьому глобальному зрушення та зміну звичок, ми зосереджуємо увагу на цій новій чолі, щоб зрозуміти, як ми можемо внести найкращий внесок.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Хоча ви можете не бачити нас тут, робота триває.

Принц Гаррі і Меган Маркл з сином Арчі, скрін з відео
Принц Гаррі і Меган Маркл з сином Арчі, скрін з відео

Спасибі цьому співтовариству за підтримку, натхнення і загальну прихильність добра в світі. Ми з нетерпінням чекаємо швидкого возз'єднання з вами. Ви були прекрасні!

До тих пір, будь ласка, подбайте про себе і один про одного.

Гаррі і Меган” - свідчить текст останнього повідомлення.

Для Гаррі і Меган починається нове життя, за межами королівської сім'ї. Звичайно, вони більше не будуть так казково багаті. Проте їх вибір припав на тихе сімейне щастя, а адже перебування монархами накладала так багато непотрібних обмежень і обов'язків. Меган вже знайшла роботу — озвучила свою першу роль у документальному фільмі про слонів.

Злі язики стверджують, що між Гаррі і Меган не все так гладко, і звикла до розкошування Маркл дошкуляє чоловіка, щоб той пішов на роботу і заробляв більше. Однак у цієї інформації немає жодного реального підтвердження. Всім хочеться вірити, що Гаррі, Меган і їх маленький син Арчі Гаррісон побудують свою щасливу казку. Нехай без палаців, і не про принців і принцес — а про щасливу пару звичайних людей на планеті Земля.

Нагадаємо, британський принц Чарльз одужав від коронавіруса і після самоізоляції почав тиснути всім руки.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що принц Чарльз вперше з'явився на публіці після новини про свій зараженні коронавірусом.