У Ухани сталася дивна історія. Кішка провела сама в квартирі 40 днів і не тільки вижила, а ще і народила 4 кошенят.

Господарі кішки захворіли коронавірусом і їх госпіталізували. Вони не встигли подбати про Ле Ле, яка до того ж була вагітна.

Також господарі побоялися просити інших людей, тому що злякалися, що квартира може бути заражена коронавірусом.

Проте кішка виявилася не з простих і показала прекрасні навички виживання. Вона змогла знайти мішок з їжею, а воду пила з акваріума.

Через 40 днів господарі змогли повернутися додому і побачили свою кішку цілою і неушкодженою. До того ж їх чекав сюрприз у вигляді 4 кошенят.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Однак рибкам пощастило менше. Ле Ле з'їла їх, коли закінчився корм.

Раніше повідомлялося, що українка Анастасія Зинченко, яка залишилася в охопленому коронавірусом Ухані і не змогла евакуюватися з іншими земляками з-за своєї собаки, продовжує перебувати в Китаї. Дівчину не будуть забирати додому, незважаючи на запевнення президента Володимира Зеленського, який особисто спілкувався з нею по телефону і обіцяв допомогти.

5 березня у Нових Санжарах Полтавської області завершився 14-денний карантин евакуйованих з Китаю українців. Володимир Зеленський під час візиту висловив припущення, що у дівчини якісь "внутрішні проблеми" і сказав, що з її собакою точно возитися не будуть і можуть вивезти без неї.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дівчинка з собачкою не одна, українець з Китаю терміново звернувся за допомогою.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський отримав по повній за українку в Китаї.

Також Знай. ua писав, що Зеленський пояснив, чому українку залишили в Ухані.