У зв'язку з коронавірусом, який масово викошує людей по всьому світі, італійська мафія закликає населення активно грабувати магазини, а також скоювати інші правопорушення.

Про таке розповів міський голова Палермо Леолука Орландо, пише CNN

Відтак, як відзначається, через смертельний коронавірус, що буйствує в Італії, багато людей залишилися без роботи, а також і без харчів, бо не мають можливості їх придбати. Цим скористалася і мафія, яка почала в соцмережах активно закликати населення до грабежів, а також пропонує допомогу в обмін на нових новобранців як піших солдатів, коли криза закінчиться.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

"Мафія розпалює полум'я і незабаром розпалить цей вогонь. Нам потрібно вгамувати його, перш ніж це призведе до насильства", - заявив він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Водночас він вказує на ряд приватних груп у Facebook, включаючи одну під назвою Національна революція, яка зараз закликає до масових акцій протесту на вулицях та ділиться деталями про магазини, які легко пробитися.

В останньому дописі групи "Національна революція" анонімні дружини закликають усіх зібратися на вулиці Палермо та влаштувати масштабний бунт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, психіка під час карантину – як самоізоляція здатна вплинути на людину.

Як повідомляв Знай.uа тотальне безробіття і зубожіння — карантин в Україні нищить провідні галузі.

Знай.uа писав, українцям продають небезпечні антисептики – підроблені засоби залишають опік і не тільки.