Всесвітньо відоме видання The New York Times трохи підкинуло "зради". Так, газета опублікувала карту поширення коронавирусной інфекції covid-19 у світі, на якій Кримський півострів позначило російською територією.

Відомо, що посольство України в Сполучених Штатах Америки вже відреагувало на цю помилку. Українські дипломати закликали видання змінити карту. Про це повідомляє посольство України в мережі Twitter.

Скріншот карти The New York Times
Скріншот карти The New York Times

"New York Times зробив неправильну карту коронавіруса! Це так безвідповідально! Команда NYT, ви дійсно підтримуєте всі звірства, катування і навіть вбивства, які Кремль надає в окупованому Криму? Якщо немає — виправте карту", - йдеться в повідомленні українських дипломатів.

Як відомо, видання The New York Times на зауваження поки не відреагувало. До речі, цей випадок вже не перший промах цієї газети. Так, у листопаді 2019 The New York Times опублікувало карту з "російським" Кримом у статті про олігарха Ігоря Коломойського. Тоді українські дипломати також закликали газету виправити карту. Видання відреагувало на проблему і зобразило колір материкової України і Криму однаковими, проте відокремило півострів пунктиром.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, сповідались і поїхали – священик придумав оригінальний спосіб прийому українців в умовах карантину.

Як повідомляв Знай.uа Пасха застане киян на карантині, - паски для них освятять на хлібзаводах.

Знай.uа писав, великий Кличко стежить за тобою - за всіма киянами встановлять цілодобову варту.