Гучну справу розслідує поліція Москви. У власній квартирі були виявлені мертвими двоє чоловіків пенсійного віку, які були ідентифіковані, як брати Олександр і Сергій Молчанови. Первинна експертиза підтвердила, що чоловіки померли ще в січні, і їх тіла встигли муміфікуватися. Здивувала і ще одна знахідка. У квартирі виявили грошові кошти, сума яких склала 6 мільйонів рублів.

Фото Starhit


Справу відкрили після заяви племінниці Олександра Молчанова. Вона подзвонила, щоб привітати його з 67-річчям, але не могла додзвонитися цілий день. До цього вони в останній раз спілкувалися ще на новорічні свята. Правоохоронці приїхали до Молчанову, але вдома нікого не було. Тоді вони пішли до його брату Сергію, який жив неподалік, однак двері ніхто не відкрив. Зламавши квартиру, поліцейські були шоковані “знахідкою” – два муміфіковані тіла старих-близнюків.

Пригода кваліфіковано, як суїцид. Однак в мережі не вірять у те, що це дійсно було самогубство. Користувачі впевнені, що насправді старих вбили. Оскільки у них немає ні дружин, ні дітей, майно між собою розділять родичі, в тому числі й та сама племінниця, яка заявила про зникнення Олександра Молчанова.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.іа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.іа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.