Екіпаж відомої німецької авіакомпанії Lufthansa занудьгував на карантині. З-за пандемії коронавіруса у всьому світі скасовано багато авіарейсів, чому пілотів і бортпровідників довелося сидіти вдома. Але з-за карантинної нудьги креативний екіпаж придумав собі забавне розвага.

У мережі з'явилося відео, на якому працівники авіакомпанії Lufthansa прокидаються після сну і вбираються в свою уніформу, а потім збирають валізи наче в рейс. Виглядають цей флешмоб дуже весело і ефектно, і все в ньому відбувається під запальну музику і дуже динамічно. Фолловери почали активно обговорювати ролик, захоплюючись креативністю екіпажу. "Супер круте відео", "Ви скоро повернетесь літати сильніше і краще, ніж коли-небудь!", "Дуже круто", "Я сумую за подорожей", "Я давно не бачив такого блискучого відео", "Ми всі сподіваємося, що ви скоро отримаєте вітер під ваші крила!", - пишуть в коментарях до відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.