У російській столиці відбуваються вельми тривожні події. Соціальні мережі заполонили кадри з Москви і передмість, на яких можна помітити величезні черги з автомобілів "швидкої допомоги". Швидше за все, так позначається спалах коронавірусної інфекції covid-19. Принаймні про це пишуть блогери.

Багато фотографій та відеозаписів було опубліковано в п'ятницю ввечері, 10 квітня. Дані кадри робили працівники "швидких" і жителі Москви.

Також про це пише український блогер Сергій Наумович в мережі Facebook.

Публікація Сергія Наумовича, Facebook
Публікація Сергія Наумовича, Facebook

"Ви бачили коли-небудь пробки зі "швидких"? Ні? А от у Москві це відбувається сьогодні. Зате пограли в "канікули" замість карантину. Зате поміркувати на тему "а в Швеції", "а в Білорусі", про масонську змову і т. д. І це при тому, що в Москві досі не закрито метро. Успіхів, загалом.", - пише блогер.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Про напружену роботу також написав у мережі Facebook російський медик Олег Пихтін. Автор показав чергу з машин "швидкої допомоги", їх попереду кілька десятків, а скільки позаду можна лише здогадуватися.

"Сьогодні працюю на швидкій в нічну зміну. З Митіно привезли пацієнта до лікарні, у Новогорськ, мабуть в Москві нікуди. Я ще такого не бачив за 6 років! Стоїмо в черзі", - написав лікар.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, електрична маска врятує світ? У мережі показали вічне захист від коронавіруса.

Як повідомляв Знай.uа інфікований на Сovid-19 киянин розповів про всі жахіття столичних лікарень.

Знай.uа писав, "Україна йде на роботу" - озвучено план щодо зняття карантину, інфографіка.