Іспанія – одна з найбільш постраждалих країн від коронавіруса. Кількість хворих в країні вимірюється десятками тисяч, зафіксовані тисячі смертельних випадків. Іспанія активно бореться з пандемією, і багатьом людям дійсно вдається перебороти захворювання. І цими людьми захоплюються!
Мережу зворушило відео з Севільї, яке опублікував на своїй сторінці в Facebook користувач Vladimiir Kartsovnik. На ролику видно, як жінка, яка вилікувалася від коронавіруса, виходить з автомобіля і її зустрічають бурхливими оплесками! Здається, їй плескали абсолютно всі мешканці комплексу! Відео вже зібрало величезну кількість лайків та коментарів у Facebook. Люди вражені тим, що побачили на відео.

Севилья. Женщина возвращается домой после лечения от коронавируса. Реакция соседей...

Geplaatst door Vladimiir Kartsovnik op Woensdag 8 april 2020


Цей ролик говорить нам про те, що треба бути добрішими до людей. Це хороший приклад для наших людей, які готові спалити будинок хворої людини, замість того щоб допомогти. Нам треба переглянути своє ставлення один до одного, проявити допомогу і взаємодопомогу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Києво-Печерську Лавру в Києві пандемія охопила, заражені майже всі священики.

Як повідомляв Знай.uа окупанти наплювали на карантин і обстріляли Донбас, поранений захисник України.

Знай.ua писав комендантську годину в Україні - в яких областях введуть жорсткі обмеження