Із серця Великобританії прийшли вельми цікаві новини. У декількох метрах від Букінгемського палацу, де живе королева Єлизавета II, закохана парочка займалася сексом. Всю цю подію вдалося зняти на камеру велосипедисту, який став очевидцем цих подій.

Про це стало відомо завдяки повідомленням британських ЗМІ.

На відео потрапило, як невідома пара займається коханням біля королівського парку у Вестмінстері на очах у перехожих. Кінна поліція вигнала закоханих, зробивши їм зауваження про порушення соціальної дистанції.

"Королеві б таке не сподобалося. Вони поводили себе як кролики в тіні Букінгемського палацу", — в іронічній формі прокоментував інцидент автор відео.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

За словами велосипедиста, пара не звертала жодної уваги на оточуючих. Поліція звернулася до порушників порядку, тільки коли на них поскаржився один з перехожих. Автор відео здивувався, що патрульні відпустили пару без штрафу.

Також варто нагадати нашим читачам, що прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона виписано з лікарні, де він останнім часом проходив лікування від коронавірусу. За словами представника Даунінг-стріт, Джонсона виписали з лікарні, однак він продовжить відновлюватися від коронавірусу і не відразу приступить до роботи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні через карантин частіше стали займатися сексом 13% чоловіків і 5% жінок – опитування.

Як повідомляв Знай.uа Mamarika показала, чим займається на карантині - співачка просто робить з чоловіком дітей.

Знай.uа писав, щоб карантин не став причиною розлучення, топ способів зберегти стосунки в сім'ї.