Американський мільярдер та розробник Facebook Марк Цукерберг заявив, що компанія скасувала усі свої масові заходи та відправила власних робітників працювати віддалено, аби вони не заразилися смертельними коронавірусом, який бушує у всьому світі.

Так, за його словами, Facebook не стане поспішати з поверненням в офіси працівників - навіть після зняття карантину в США. Зокрема, до кінця травня "переважна більшість" співробітників продовжать працювати з дому – лише вкрай важливі команди повернуться до нормальної роботи.

Цукерберг - глава Facebook
Цукерберг - глава Facebook

Також Цукерберг додав, що при бажанні робітники можуть продовжити працювати віддалено як мінімум до кінця літа 2020 року, або і зовсім до червня 2021 року. Інші ж можуть безпечно повернутися до роботи, якщо вони не можуть ефективно працювати віддалено. Варто зауважити, що попри те, що робітників відправили на "домашній карантин" соцмережа не припинить свою роботу та працюватиме у звичному режимі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, масова евакуація в Facebook: в офіс Цукерберга надіслали убивчий "подарунок".

Як повідомляв Знай.uа Facebook хочуть "обезголовити": хто відправить Цукерберга на пенсію.

Також Знай.uа писав, творець Вконтакті та Telegram розкрив секрет свого успіху: він просто голодує.