Колишні члени королівської родини принц Гаррі та Меган Маркл взяли участь у благодійному проєкті організації Project Angel Food. Подружня пара розвозила харчові продукти людям, які через проблеми зі здоров'ям або вік мають особливо суворо дотримуватися умов самоізоляції, так як входять до групи ризику з високою смертністю від коронавірусної хвороби COVID-19.

Про це повідомляє британський таблоїд Daily Express.

Як пояснюють у благодійній організації, ексгерцог і ексгерцогиня вирішили не афішувати свою участь у проєкті. При цьому вони також користувалися всіма необхідними застережними засобами, у тому числі масками й рукавичками, а також дотримувалися дистанції від людей, яким привозили продукти.

Принц Гаррі та Меган Маркл, фото Instagram
Принц Гаррі та Меган Маркл, фото Instagram

Популярні новини зараз
Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Тим не менш, декому з жителів Лос-Анжелеса, до кого заїхали Гаррі і Маркл, вдалося впізнати "селебріті".

Так, Ден Тіррелл стверджує, що високий рудий чоловік, як і жінка біля нього, здалися йому знайомими. За момент він побачив позашляховик з охороною неподалік, і тоді йому вдалося здогадатися, що відбувається. "Я б хоч свою діадему надягнув", - жартує американець.

Загалом Гаррі і Маркл доставили продукти за 20 адресами, що дозволило зменшити навантаження на інших водіїв-волонтерів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гаррі і Меган розпрощалися з Букінгемським палацом назавжди.

Як повідомляв портал Знай.ua, принц Гаррі ризикує не отримати громадянство

Також Знай.ua писав, принц Гаррі і Меган Маркл зважилися на зміну прізвища, як тепер називати непокірних герцогів.