Офіційний представник онуки королеви Єлизавети II принцеси Беатріс повідомив, що головне королівське весілля року відкладено. Через пандемію принцеса Беатріс та її коханий, італієць Едоардо Мапелло Моцці вирішили скасувати травневе свято та урочистий прийом у Букінгемі. Передбачаючи розвиток пандемії, пара відкликала розсилку запрошень.

Едоардо освідчився, подарувавши Беатріс обручку від Shaun Leane. Майбутній чоловік принцеси є сином італійського аристократа Алессандро Моцці та засновником компанії Banda. 36-річний мільйонер Едоардо Мапелло Моцці вже був одружений, а для Беатріс це перший шлюб.

"Ми неймовірно щасливі, що маємо змогу поділитися новиною про заручини. Ми так схвильовані й не можемо дочекатися весілля. У нас так багато схожих інтересів та цінностей, і ми знаємо, що це допоможе нам у майбутньому, повному любові та щастя", — заявили закохані після заручин.

Едоардо зізнався у коханні нареченій в Instagram словами: "Ти ніколи не будеш одна, любове моя, моє серце — це назавжди твій дім. Пліч-опліч сьогодні, завтра і назавжди". А серед перших пару привітала сестра Беатріс, принцеса Євгенія. "Я так рада за вас, моя сестричко і дорогий Едо. Минуло багато часу, і ви створені одне для одного".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Принцеси Беатріс і Євгенія, скріншот: YouTube
Принцеси Беатріс і Євгенія, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стиліст Меган Маркл розповів, як створювалися зачіски герцогині - "В цьому є щось приємне". Як створювалися зачіски Меган Маркл, стиліст герцогині розповів всі секрети

Як повідомляв портал "Знай.ua", онука Єлизавети II готується затьмарити Меган Маркл та Кейт Міддлтон — таємні подробиці королівського весілля. Принцеса Беатріс оголосила дату весілля з Едуардо Мопеллі Моцці.

Також "Знай.ua" писав, блудні Меган Маркл і принц Гаррі показали нове сімейне гніздечко, екскурсія до розкоші