Жінка, яка мешкає в Лондоні, зняла коротке відео, в якому показала життя столиці Англії під час карантину. Окрім того, вона коротко підсумувала усі “можна” і “заборонено” британського карантину.

Так, можна вільно виходити на вулицю, бути в парках та інших громадських місцях. Проте мова йде саме про ходьбу - не можна стояти чи сидіти на лавці. Дитячі та спортивні майданчики зачинені, проте якщо людина хоче в парку побігати або поприсідати - це можна.

Лондонський міст, ілюстративне фото
Лондонський міст, ілюстративне фото

Працюють лише медики, перевізники, правоохоронці та різноманітні служби доставки. Дефіциту їжі чи товарів у країні немає, проте велика кількість жителів столиці надає перевагу доставці, адже вона дозволяє уникати будь-яких скупчень.

Важко знайти дезінфікуючі засоби або маски. За словами дівчини, вона з чоловіком близько місяця чекала на свою маску і заплатила за неї величезну кількість грошей.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Незважаючи на спокійний тон розповіді і наявний відеоряд, велика кількість коментаторів сторінки, на якій було розміщено відео, сказали, що вони її не вірять, не вірять, що вона в Лондоні, не вірять, що вона росіянка, не вірять, що можна бути в парку і т.д.

Нагадаємо, українцям виплатять соцдопомогу на дітей в період карантину — кому чекати грошей.