Папа Римський Франциск багато в чому є унікальною особистістю. Він був обраний в 2013 році, і став першим за 1200 років Папою, який народився не Європі, і першим в історії Папою з Нового Світу. Більше того, він ще й став першим єзуїтом і першим з часів Григорія XVI (1831-1846 роки) ченцем на посаді. Унікальна особистість викликає підвищений інтерес. Тому громадськість зацікавило архівне фото Франциска, зроблене ще в 2008 році.

Папа Римський Франциск, архівне фото

На цій фотографії майбутній Папа Римський, а на той момент чернець Хорхе Марія Бергольо, їде в метро Буенос-Айреса. 72-річний Бергольо в розташувався на дерев'яній лавочці старого вагона, і його оточують ще приблизно три десятки людей. Всі вони ще не підозрюють, що всього через п'ять років, високий, сивочолий старий, що сидить на сусідній лавці, стане тим самим Папою Римським – посланником і головним служителем Бога.

Раніше повідомлялося, що Папа Римський Франциск під час Великодньої меси звернувся до жителів усього світу і попросив припинити військові конфлікти, в тому числі і на сході Украины.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, страсний тиждень в Україні 2020 - що потрібно обов'язково зробити в кожен з днів.

Як повідомляв Знай. ua, скільки днів можна працювати і що заборонено в карантин.

Також Знай. ua писав, що страсний тиждень – чого категорично не можна їсти і робити.