У суботу, 25 квітня, під час нелегальних нічних вуличних перегонів Омську, Російська Федерація автомобіль Mercedes наїхав на двох людей, які прийшли подивитися на подію. Водій на старті випадково здав назад, що і призвело до інциденту.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У Державтоінспекції Омської області повідомили, що вже знайшли водія, ним виявився 22-річний житель міста.

Інцидент на нічних перегонах, фото YouTube
Інцидент на нічних перегонах, фото YouTube

Як стверджує водій, він випадково переплутав передачі й дав заднього ходу, через що й наїхав на двох жінок. При цьому молодик сам відвіз постраждалих до травмпункту. Одна з дівчат заявила, що в момент інциденту водія в машині не було. Дорожня поліція працює над з'ясуванням усіх деталей, але на відео можна побачити, що машина рухається не сама.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наразі стрітрейсера звинувачують аж у трьох адміністративних правопорушеннях, а саме у невиконанні обов'язків при ДТП, у порушенні режиму самоізоляції, а також відмові поступитися дорогою пішоходам.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Німеччині посадили двох "зайцевих": ось який термін могли б отримати наші мажори.

Як повідомляв портал Знай.ua, Легендарна балерина померла під колесами гонщика.

Також Знай.ua писав, що "колега" Зайцевої скоїв страшну ДТП під Харковом: загинув автоблогер.