Мерія молдавського міста Унген спробувала віддячити китайському місту Наньчан за надану під час пандемії допомогу, а саме медичний вантаж, за допомогою банера. Але у зображенні була допущена груба помилка - замість карти Китаю, там був розміщена мапа США, розфарбована під прапор КНР.

Джерело: молдавське видання Publika.md.

Фотографія з банером була розміщена на сторінці мерії міста в соціальній мережі Facebook. Біля банеру позують місцеві депутати разом з вантажем. У підписі до світлини стверджувалося, що Унген висловлюює подяку за партію у 40 тисяч медичних масок.

"Це людська помилка, банер зробив волонтер і він переплутав карти. Мені шкода, але я дійсно не помітив. Все було зроблено в поспіху. Ми звичайно про це шкодуємо і приносимо вибачення", - висловився віце-мер Унген Діонісій Тернівського.

Варто зазначити, що китайське місто фактично віддячило молдавським побратимам. Два місяці назад жителі Унген зібрали майже 54 тисячі леїв, на які закупили 34 тисячі масок і відправили їх в Наньчан.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Коронавірус робить це двічі — ВООЗ оприлюднила шокуючі дані.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лише "вогняна" зірка допоможе – вчені назвали дієву зброю проти коронавірусу.

Також Знай.ua писав, що Коронавірус "сховав" Італію від всього світу – влада країни з гучною заявою звернулася до туристів.