Міноборони Сполучених Штатів Америки (Пентагон — ред.) днями опублікувало досить цікаві документи стосовно офіційного випуску відеокадрів, на яких зафіксовано таємничі непізнані літаючі об'єкти (НЛО).

У відомстві підтвердили, що відеозаписи, які раніше були незаконно опубліковані в мережі, є власністю ВМС США і є реальними. Про це стало відомо завдяки повідомленням на офіційному сайті американського оборонного відомства.

Відомо, що мова йде про відео, яке датується 2004 роком, де показано зіткнення двох американських винищувачів з невідомим об'єктом у Сан-Дієго, і двох аналогічних роликів з кодовою назвою Go fast (2015 року), опублікованих групою дослідників To The Stars Academy of Arts & Science в 2017-2018 роках.

У заяві Пентагону зазначається, що зафіксовані на відео об'єкти як і раніше оцінюються як "невідомі". На відеозаписах ВМС помітні літаючі об'єкти, які не схожі ані на літаки, ані на вертольоти. За словами представниці Пентагону Сью Гоф, уряд прийняв рішення офіційно оприлюднити ці відео для того, щоб "прояснити будь-які ілюзії про те, чи були поширювані кадри реальними".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Після ретельного аналізу департамент встановив, що санкціонований випуск цих розсекречених відеороликів не перешкоджає будь-яким подальшим розслідуванням військових вторгнень до повітряного простору з боку невстановлених осіб", - зазначила Гоф.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в стародавньому вулкані Мексики виявили базу НЛО: один корабель потрапив на відео.

Як повідомляв Знай.uа МКС "зловила" НЛО непроханих гостей — прибульці вибрали найпідступніший час.

Знай.uа писав, отруйний 50-метровий НЛО - в глибинах океану виявили колонію незвичайних істот.