Надзвичайний та курйозний випадок стався у Чикаго. Саме там хтось так потребував захисну маску, що не придумав нічого кращого, як поцупити її зі статуї одного з левів поблизу тамтешнього Інституту мистецтв.

Джерело: іноземне видання Associated Press.

Варто зауважити, що викрадення сталося лише через добу після того, як пам'ятник прикрасили маскою. Наразі правоохоронці вже проводять розслідуванням цього інциденту та розшукують двоє чоловіків, які вийшли з чорного Chevrolet, зірвали з морди лева маску і поїхали.

Леву дарують нову маску

З усім тим загадкове викрадення маски обернулося удачею для лева, морду якого незабаром прикрасило інше захисне "покривало". Щоправда, аби зловмисникам стало складніше викрасти маски, їх зміцнили міцними кабелями.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Варто зауважити, що останнім часом статуї повсюдно прикрасили захисними масками.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Українці з Covid-19, що відмовляться від госпіталізації, заплатять за лікування зі своєї кишені - оголошено суворі правила.

Як повідомляв портал Знай.ua, Збільшується з кожним днем - МОЗ оприлюднило дані з COVID-19 на 26 квітня

Також Знай.ua писав, що Лами допоможуть створити вакцину від COVID-19, у людства з'явився пухнастий союзник.