Всесвітньо відомий гігант потокового відео — сервіс YouTube, планує подарувати, 6 червня, всім "випускникам" незабутні емоції. Сервіс організовує онлайн-випускний для школярів і студентів, які вимушені залишатися вдома через пандемію коронавірусу. Відомо, що на шкільну вечірку запросили зірок шоу-бізнесу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню американських ЗМІ.

Випускний, фото: orlandosentine
Випускний, фото: orlandosentine

За інформацією журналістів, гостями онлайн-випускного буде колишній президент США Барак Обама зі своєю дружиною Мішель, генеральний директор "корпорації добра" Google Сундар Пічай і співачка Леді Гага. На плечі цих знаменитостей поклали проголосити мотиваційну промову для випускників.

Також на онлайн-випускному будуть спеціальні виступи від Алісії Кіс, Келлі Роуленд, Керрі Вашингтон, Zendaya, а також YouTube-блогерів Dude Perfect та The Try Guys. Розклад події оголосять 17 травня.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До речі, за два до цього подібний онлайн-випускний проведе компанія Facebook. Його ведучою буде американська телеведуча Опра Вінфрі, а виступати будуть Майлі Сайрус, Jones Brothers, Lil Nas X та інші.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Міносвіти анонсували кінець навчального року і терміни іспитів.

Як повідомляв Знай.uа оцінювання, випускні, ЗНО — у МОН відповіли на найпоширеніші питання про навчання на карантині.

Знай.uа писав, Україна зможе прискорити вихід з карантину, названо головні умови.