Під час пандемії коронавіруса і світової практики карантину багато хто з працюючих людей перейшли працювати в онлайн. Не виняток і британська королівська сім'я – герцоги Кембриджські частенько виходять в ефір у програмі Zoom і спілкуються з підданими. Так, нещодавно дружина принца Вільяма герцогиня Кейт Міддлтон провела онлайн-конференцію з працівниками служби на передовій кризи — в Міжнародний день медичної сестри. І навіть залишаючись вдома, знаменитість не втрачає почуття стилю.

Кейт Міддлтон, фото - Instagram
Кейт Міддлтон, фото - Instagram

Щоб привітати медсестер з професійним святом, Кейт вибрала для відеодзвінка одне з найбільш улюблених суконь, продемонструвавши тим самим і розумне ставлення до гардеробу. В цьому блакитному платті Altuzarra в авангардний горошок вона вперше вийшла в світ у вересні 2016 року. Але як відомо, герцогиня Кембриджська славиться тим, що не позбавляється від своїх нарядів після одного виходу, а продовжує час від часу виходити в "старих" сукнях, іноді доповнюючи свої образи аксесуарами та різним взуттям.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Королева Єлизавета II втрутилася у відносини між Гаррі та Вільям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як Кейт Міддлтон готується стати королевою.

Також портал "Знай.ua" писав, що між Кейт Міддлтон і Меган Маркл пробігла чорна кішка.