Дружина генерального директора компанії SpaceX, всесвітньо відомого підприємця Ілона Маска і воістину космічна співачка Граймс (Клер Буше) заявила про продаж власної душі. Про це повідомляє Bloomberg.

Так, зовсім нещодавно у Клер відкрилися дві онлайн-виставки у галереях сучасного мистецтва Gallery Platform LA і Maccarone в Лос-Анджелесі. Дівчина представила свої роботи: арти, гравюри, малюнки, світлини, а також відео для медитацій.

Граймс, скріншот Instagram

Однак, самим унікальним предметом на виставці став контракт під назвою "Selling Out" на продаж частини душі Граймс.

Також повідомлялося, що спочатку співачка оцінювала свою душу в 10 мільйонів доларів, щоб ніхто не зміг її купити. Але, потім вона передумала, вважаючи подібну ціну недоречною в період пандемії.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На даний момент, контракт просто виставлений на аукціон, і його власником стане той, хто запропонує вищу ціну.

У свою чергу, Граймс зізналася, що її заінтригувала ідея фантастичного арту у формі юридичного документа.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ілон Маск дозволить дитині самій вибрати підлогу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ілон Маск і співачка Граймс вирішили перейменувати свого новонародженого сина, якого назвали X Æ A-12.

Також "Знай.ua" писав, що Ілон Маск в одну мить обрушив ціну на акції Tesla.