У місті Баффало школяр Антоніо Ґвін самостійно влаштував масштабне прибирання тамтешніх вулиць, які були засміченні після антирасистських протестів, та отримав за це автомобіль та безкоштовне навчання в коледжі.

Джерело: іноземне видання CNN.

Як відзначається, школяру не сподобалося, що вулиці його міста були заповнений склом та іншим сміттям, яке залишилося після протестів, а тому він вирішив усе прибрати та почав свою "екологічну місію" о 2 ночі та робив це протягом 10 годин. Відтак, на цю подію відреагували американські медіа, а пізніше і громада вирішила йому віддячити.

Фото з місця прибирання

Так, один із небайдужих подарував хлопцю свій червоний Mustang 2004 року. Вже інший бізнесмен вирішив надати Антоніо рік безкоштовного страхування авто. Також наголошується, шо після закінчення старшої школи, Ґвін планував перейти до професійного училища, і ще з раннього віку збирав гроші на навчання.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото подарованої машини

Але після такого, у Медальському коледжі, який знаходиться в рідному місті школяра, почули про історію підлітка, йому запропонували повну стипендію на навчання бізнесу у них. Хлопець поділився, що у майбутньому планує відкрити бізнес із прибирання.

"Я ціную все, що інші зробили для мене", — наголосив Антоніо.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Трамп пустив у хід військових, людей вбивають – що зараз коїться в США.

Як повідомляв портал Знай.ua, Стогній відреагував на протести в США красивою історією про дітей: "Складав руки в молитовному жесті..."

Також Знай.ua писав, що Хотіли влаштувати самосуд - в США Богдан Вечірко на бензовозі хотів в'їхати у натовп протестувальників.