Картоплю їдять практично у всіх країнах світу. Іноді звичайна картоплина може завалитися в яку-небудь щілину. Здавалося б, що може зробити цей нешкідливий бульбоплід? Однак не варто недооцінювати картоплю, іноді з нею може статися таке, що власник житла може ледь не інфаркт схопити. Про одну з таких історій розповіли на Telegram-каналі "Україна в шоці"

В одній з французьких квартир стався епізод, який може стати ідеєю для хорошого фільму жахів. Мешканець цієї квартири – проста студентка, яка з-за скасування занять, викликаної пандемією COVID-19, виїхала на 3 місяці додому. Те що вона побачила по приїзду, напевно, змусило її терміново звернутися в салон краси за фарбуванням волосся. Не дивно посивіти від цього видовища.

Фото Україна в шоці

Фото Україна в шоці

Фото Україна в шоці

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Картопля розрослася в квартирі настільки, що стала нагадувати чудовисько. Відростки розповзлися по всій стіні, і стирчали з-за тумбочки, куди завалилася картошина. Сам бульбоплоди збільшився в розмірах у кілька разів. Ось такий несподіваний урожай зібрала студентка. Здається, якби карантин продовжили ще на місяць, картопля цілком могла б здобути розум.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі група рятувальників дістала із занедбаного підвалу собаку, що потрапила у пастку.

Як повідомляв портал Знай.uа, дніпрянка ледь не стала жертвою ненажерливого монстра з крильцями.

Також Знай.uа писав, що під Дніпром зловили унікальну комаху, яка віщує спекотне літо.