Британська принцеса Беатріс, яка таємно вийшла заміж за італійського аристократа Едоардо Мапелло Моцці, під час даного торжества була одягнена у вінтажну сукню, яку їй позичила бабуся королева Єлизавета II.

Джерело: іноземне видання Stuff.

Як відзначається, на скромній церемонії, яка пройшла в каплиці біля Віндзорського замку, були присутні лише королева Єлизавета II, її чоловік принц Філіп та інші близькі родичі нареченого і нареченої.

Зокрема, під час церемонії 31-річна Беатріс була одягнена в старовинне плаття з тафтою кольору слонової кістки та діамантову діадему, яку королева носила у власний день весілля у 1947 році.

Фото з весілля

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Окрім цього, у мережі з'явилися фото цього грандіозного весілля. Так, молодята фігурують на двох урочистих знімках, на яких видно, як вони покидають церкву з королевою та принцом Філіпом.

До слова, Беатріс познайомилася з Едоардо восени 2018 року під час поїздки в Італію. Вже через деякий час після цього було оголошено про заручини, які мали відбутися 26 вересня 2019 року. Щодо весілля, то воно було намічено на 29 травня 2020 року, однак його вирішили відкласти через пандемію коронавірусу.

Фото з весілля

31-річна Беатриса Йоркська, що займає дев'яте місце в лінії успадкування британського трону, - донька принца Ендрю, який в грудні 2019 року склав повноваження через звинувачення в сексуальному насильстві над неповнолітньою. Королева Єлизавета II - бабуся Беатріс, а принци Гаррі та Вільям - її двоюрідні брати.

36-річний Едоардо Мапелло-Моцці носить титул графа. Його батько - відомий гірськолижник, який брав участь в зимових Олімпійських іграх 1972 року. У нього є дитина - чотирирічний хлопчик на ім'я Крістофер.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Меган Маркл неодноразово порушувала правила і традиції королівської сім'ї. Тепер вона знову вирішила кинути виклик Єлизаветі II.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Єлизавета II заборонила герцогині Сассекській Меган Маркл носити деякі прикраси з її королівської колекції.

Також Знай.ua писав про те, що через 25 років після загибелі принцеси Діани світ не замовкає про її "витончену помсту". Розкрито секрет її легендарної сукні та чому дружина принца Чарльза пішла проти всіх королівських правил.