Російський пропагандистський канал Russia Today зіткнувся з серйозними проблемами. Як повідомив сьогодні офіційний сайт новинного ресурсу, індексація сторінки пропагандистського каналу соціальної мережі Twitter обмежена. Пропагандисти скаржаться, що це рішення необ'єктивне, і кивають на те, що державні ЗМІ США в пошуку не блокують.

Пропагандисти заявили, що соціальна мережа Twitter перестала видавати аккаунт RT в пошуку. Тепер його зможуть знайти тільки ті користувачі, які раніше були підписані на Russia Today. Якщо Користувач раніше не був підписаний на нього, знайти аккаунт пропагандистського каналу вже не вийде. У RT заявили, що Twitter присвоїв сторінці RT мітку "Аккаунт пов'язаний з державою". При цьому пропагандисти зазначили, що ЗМІ, які "фінансуються Конгресом США", такої позначки не отримували.

Це вже не перший випадок блокувань пропагандистських ресурсів. Раніше все той же Russia Today потрапив в список обмежень акаунтів, пов'язаних з Російською Федерацією і Китаєм. Тоді соціальна мережа заблокувала близько 32 000 акаунтів. Однак пропагандистам вдалося вийти з-під Бану.

Нагадаємо, міністр фінансів Марченко і заступник отримали однакову зарплату: по 10 мінімалок кожному з наших податків.

Як повідомляв " Знай.ua", невгамовна Поклонська очолила " оперний шабаш" сепаратистів-на карантин плювати. Виявилося, що на Кримському півострові не особливо хочуть дотримуватися карантину і місцева окупаційна влада дозволяє проводити фестивалі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Знай.ua писав, що Кравчук відмовляється давати Донбасу особливий статус: два можливі компроміси.