Принц Гаррі та Меган Маркл приїдуть на Різдво в гості до королеви Єлизавети. Ця інформація поки не підтвердилася офіційно, проте вже витекла в мережу з вуст найближчого оточення герцогів Сассекських, передає News.com.au.

В останні місяці королева Єлизавета бачила Гаррі і Меган тільки по відеозв'язку, але скоро це може змінитися. Королівський двір і персонал вже приготувався до знаменної події — приїзду Сассекських в гості.

Нещодавно джерело повідомило The Sun, що " персоналу Віндзора було наказано підготуватися до того, що Гаррі може повернутися. Їм кажуть, що це може статися протягом декількох тижнів, але Ім'я Меган не згадується".

Принц Гаррі та Меган Маркл, скріншот відео
Принц Гаррі та Меган Маркл, скріншот відео

Святкування цього року, швидше за все, буде серйозно відрізнятися від попередніх: збори великої родини в Сандрінгемі замінено невеликою групою родичів, які здійснюють щорічне публічне паломництво до церкви Святої Марії Магдалини, що знаходиться в маєтку.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Повідомляється, що навіть якщо подружжя не приїде на святкування Різдва-2020, Гаррі і Меган все одно з високою ймовірністю приїдуть в країну в січні. Адже у Великобританії в цей час буде слухатися позов Меган Маркл проти материнської компанії Daily Mail в лондонському суді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Королева Єлизавета II готується вилаяти принца Гаррі

Як повідомляв портал Знай.uа, дядько Кейт Міддлтон не стримався через поведінку Меган Маркл і Гаррі.

Також Знай.uа писав, Меган Маркл і Гаррі відмовилися відвідати монаршу сім'ю