Меган Маркл і принц Гаррі позували для нової офіційної фотографії, щоб прорекламувати свою нову "не королівську" роботу. І на знімку вони кардинально змінили свій звичний образ, в якому позували для попередніх офіційних фото. Нарешті, принц Гаррі і Меган можуть дозволити собі постати такими, якими вони є.

Як повідомляє видання Irish Mirror Пара приєднається до ряду ГУЧНИХ ІМЕН з онлайн-світу для виступу TIME 100, щоб обговорити, як ми використовуємо Інтернет і соціальні мережі.

Рекламуючи подію, яка відбудеться наступного тижня, журнал показав нову фотографію Сассекських, яка сильно відрізняється від своїх попередніх королівських фотографій.

На чорно-білій фотографії вони обидва одягнені в костюми: Меган сидить на стільці, а Гаррі спирається на підлокітник. Герцогиня кладе руку на ногу чоловіка і широко посміхається. Цікаво, що б сказала королева Єлизавета на це очевидне порушення Королівського протоколу? Втім, протокол для цих двох тепер-порожній звук, головне, свобода.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Королева Єлизавета II готується вилаяти принца Гаррі

Як повідомляв портал Знай.uа, дядько Кейт Міддлтон не стримався через поведінку Меган Маркл і Гаррі.

Також Знай.uа писав, Меган Маркл і Гаррі відмовилися відвідати монаршу сім'ю