Вчені з'ясували, скільки повинен тривати нормальний статевий акт. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Не варто вірити деяким розповідям чоловіків про те, що вони можуть займатися сексом більше години. Нормальний статевий акт триває від тридцяти секунд до 12 хвилин. Ті представники чоловічої статі, які намагаються максимально продовжити статевий акт, тільки шкодять своєму здоров'ю. Тривале утримання від оргазму може призвести до проблем з простатою і порушенням потенції.

Деякі чоловіки заходять ще далі у своєму бажанні бути "статевими гігантами". Вони не тільки використовують відомі препарати для продовження ерекції, але і можуть вводити в уретру спеціальні предмети. Це може призвести до дуже плачевних наслідків для організму.

Головним ворогом тривалості статевого акту є порушення психологічної рівноваги і відсутність здорового способу життя. Крім занять спортом і збалансованого харчування допоможуть також вправи Кегеля, які допоможуть вирішити ряд проблем, пов'язаних з хворобами тазу у чоловіків і жінок.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Статевий акт може тривати неймовірно довго тільки в порнофільмах — в реальному житті все набагато швидше, як і повинно бути. Краще зробити акцент на якість, а не тривалість.

Нагадаємо, американські вчені з'ясували, що чим кращий перший секс, тим тривалішими і серйознішими будуть стосунки. Подробиці фахівці виклали в статті журналу Journal of Experimental Psychology: General.

Раніше Знай.ua повідомляв, колумбійська компанія під назвою Sex Island придумала абсолютно новий вид "шикарного чоловічого відпочинку". Компанія пропонує туристам відпочинок на приватному острові з вельми цікавим пакетом послуг "все включено". У нього входить необмежене харчування, алкоголь та інтимні послуги.

Також Знай.ua писав, заняття любов'ю взимку може перетворитися на справжні тортури для чоловіка. Представникам сильної статі у холодну пору року слід готуватися до більш тривалих статевих актів і скорочення розміру чоловічого достоїнства.