Про користь регулярного сексу і шкоду від утримання відомо кожному. І здавалося б, чим більше, тим краще, адже секс приносить масу задоволення. Однак, не все так просто. Про шкоду щоденного сексу читайте в матеріалі Clutch.

Сухість і тріщини

У дівчат через занадто часті статеві акти можуть розтягнутися м'язи піхви. Зовнішні статеві губи можуть передчасно "постаріти": через занадто насичене кровопостачання на них з'являються зморшки, виникають мікротріщини і з'являється сухість.

У чоловіків подібним чином може постраждати головка статевого члена і вуздечка

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Щоб уникнути подібних проблем, важливо контролювати, щоб завжди була достатня кількість змазки.

Небезпека частого анального сексу

Через занадто частий анальний секс може пошкодитися слизова оболонка і сфінктер. У любителів таких практик також може початися геморой і нетримання.

Синдром медового місяця

Такий синдром буває у тих, хто занадто часто займається сексом. Він проявляється у подразненні слизових, яке супроводжують свербіж, печіння, хворобливе сечовипускання і дискомфорт під час статевого акту.

Нервове виснаження й занепад сил

Надто часті статеві акти призводять до нервового виснаження людини: він починає відчувати сильну втому, з'являється емоційний дисбаланс, неуважність і апатія.

пара
пара

Цю проблему викликає зневоднення, адже під час сексу організм втрачає велику кількість води (секс, тривалістю в півгодини, замінює забіг на п'ятикілометрову дистанцію). Після кожного сексу варто випивати як мінімум одну скляднку води.

Найголовніше правило у сексі — дотримуватися того ритму, який не заважає психологічній та фізичній рівновазі. А все інше — на твій розсуд, але, все ж, краще знати міру.

пара
пара

Нагадаємо, дослідження не знайшло переконливих доказів того, що привабливі жінки мають більш високі рівні статевих гормонів.

Раніше Знай.ua повідомляв, ці симптоми можуть говорити про те, що вагітна очікує двох або більше малюків.

Також Знай.ua писав, Джорджа Тіндалла, колишнього гінеколога з Університету Південної Каліфорнії, звинуватили у сексуальних домагання більше 500 жінок.