До літа всім хочеться повернути себе у форму після набраних за холодну пору зайвих кілограм. Починати краще якомога раніше. Про найефективніші дієти передає Clutch.

"Модельна" дієта

Ця популярна серед моделей дієта дозволяє скинути до 6 кілограм за кілька днів.

Її раціон складається з:

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще
  1. Сніданок — варене всмятку яйце;
  2. Другий сніданок — несолодкий чай і 125 гр. нежирного молочного сиру;
  3. Обід — несолодкий чай і 125 гр. нежирного молочного сиру;
  4. Від вечері краще відмовитися.

Дієта на зеленому соку

Ця дієта популярна серед голлівудських зірок, в її основі напій з лайму, капусти, кропу, петрушки, селери, шпинату, яблук та інших фруктів і овочів виключно зеленого кольору.

Дієті на такому зеленому смузі можна дотримуватися до трьох днів. За цей час можна скинути кілька кілограмів і очистити організм від шлаків.

Низьковуглеводний спосіб схуднення

Ця дієта одна з найпопулярніших в світі, адже завдяки їй без почуття голоду і особливих обмежень можна скинути до 20 кілограм за кілька місяців. Її суть в тому, щоб харчуватися виключно білковими продуктами і овочами, а вживання вуглеводів звести до мінімуму.

"По годинах" — дієта чи спосіб життя?

Особливістю цієї дієти є чітке дотримання режиму і помірне харчування. Ви зможете випривити свій метаболізм і стати організованішою. Її особливість - це те, що вам потрібно харчуватися строго у конкертний час і невеликими порціями.

"Лінива" дієта

Ця дієта досить проста, але вона дозволить повільно і безболісно скинути непотрібні кілограми. Серед її правил: потрібно відмовитися від мучного, обмежити себе в жирному і смаженому, їсти якомога більше клітковини, вживати грейпфрути і селеру.

Дієта з обмеженням у їжі

Ця дієта будується на досить простому правилі: варто почати стежити за тим, яку кількість їжі ви вживаєте. Дієтологи радять почати харчуватися 5 разів на день невеликими порціями і встравать з-за столу з відчуттям легкого голоду. При цьому потрібно підраховувати кількість вжитих калорій.

Нагадаємо, чорний чай не гірше зеленого допомагає скинути зайві кілограми.

Раніше Знай.ua повідомляв, чотири факти, які потрібно знати про кетодієту, якщо ви займаєтеся спортом.

Также Знай.ua писав, секрети краси Шарліз Терон, завдяки яким вона не боїться старішати.