Думки щодо правильного харчування можуть розходитися у різних дієтологів, але щодо цих 7 продуктів всі одноголосно заявляють: від них краще відмовитися назавжди. Про це передає Clutch.

Дієтичні продукти

Це може бути, наприклад, дієтична кола або батончики. В таких продуктах міститься велика кількість барвників і підсилювачів смаку, які тільки підвищують тягу до солодкого.

Кетчуп

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Кетчуп містять багато консервантів і цукру, що може вкрай негативно позначитися на вазі і здоров'ї людини, що вживає цей продукт.

Солодощі

Цукор не несе в собі ніякої цінності для здоров'я і організму в цілому. Єдине, що він дає - це жирові відкладення на боках і талії.

М'ясо

Мова йде про його перероблені варіанти: різні ковбаси і тушонки, у яких міститься купа консервантів і шкідливих харчових добавок.

Енергетики

Також сюди можна віднести солодкі газовані води, які містять забійну дозу цукру. В енергетики, крім цукру, додна величезна доза кофеїну та інших шкідливих домішок.

Трансжири

До них відносяться всі продукти фаст-фуду, зокрема улюблена всіма картопля фрі. Це речовина просто чужорідна для нашого організму, тому не варто насильно його годувати трансжирами.

Маргарин

Ні одих поважаючий себе дієтолог не дозволить собі додати в раціон різні спреди та маргарини. Цей продукт містить у собі цілу суміш нездорових хімічних речовин, зокрема різних консервантів і підсилювачів смаку.