Ти вагітна, очікуєш підтримки від свого чоловіка, але він ніби заразився від тебе твоїм же станом? Ви бігаєте вранці до "білого друга", а його характер став нестерпно примхливим? Найімовірніше наш тато страждає синдромом помилкової вагітності. Про це передає Сlutch.

Так, справді, наукою доведено, що чоловіки можуть відчувати те ж, що і їхні партнерки під час вагітності. Такий стан називають синдромом Кувад.

"Вагітні" тати отримують повний букет жіночих болячок: мучаться ранковим токсикозом, страждають від болю в спині і ногах, занадто часто бігають в туалет, вони чутливі до запахів, а в їжі з'являються збочені смаки. Вони стають плаксивими і примхливими.

Дослідники з США довели, що 40% майбутніх батьків схильні до синдрому Кувад. Світова статистика показує, 11% чоловіків страждають помилковою вагітністю.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Чому тато "вагітний"?

Дослідникам вдалося з'ясувати, що не всі чоловіки автоматично вагітніють разом з партнеркою, є певна група ризику.

Як правило, це молоді люди від 21 до 27 років зі слабкою нервовою системою. Найчастіше це вихідці з сімей з матріархальним укладом, які обрали собі за наречену жінку, яка всіляко ними опікується.

Це відбувається тому, що чоловік часто відчуває себе винним перед дружиною і його психіка травмується через передчуття майбутніх змін у житті.

Цікаво, що симптоматика не тільки психологічна. Згідно з дослідженнями, у чоловіків в цікавих період падає тестостерон і зростає пролактин. У майбутніх татусів навіть можуть збільшуватися груди!

Нагадаємо, топ-5 головних (і очевидних) способів не завагітніти.

Ранее Знай.ua повідомляв, розлучені жінки розповіли чому їх шлюби розпалися і про що вони шкодують найбільше.

Також Знай.ua писав, мама піддала 8-річну дівчинку справжнім тортурам заради перемоги в конкурсі краси.