Британські вчені з'ясували, що прийом болезаспокійливих засобів може спровокувати серйозні захворювання, ожиріння і навіть важку форму безсоння.

Дослідники з Ньюкаслського університету з'ясували, що практично в 90% випадків прийом болезаспокійливих серйозно "б'є" по серцево-судинній системі та порушує обмін речовин.

вчені
вчені

Медики побоюються за здоров'я населення планети. За їхніми даними, знеболюючі препарати стали виписувати пацієнтам все частіше. Так, за 2016 рік у Великобританії було виписано 24 мільйони рецептів на ліки, що містять опіоїди.

Вчені відзначають, часті прийоми знеболюючих в будь-якому випадку викличуть порушення роботи шлунково-кишкового тракту і підшлункової залози, що посприяє набору зайвих кілограмів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше повідомлялося, що науковці зробили приголомшливе відкриття: стрес впливає на здоров'я людини таким чином, що починає випадати волосся.

Численні дослідження трихологів показали, що підвищений рівень стресу призводить до випадіння волосся. Вони також додають, що як тільки стрес буде подолано, а його фактори усунено, волосся перестане випадати.

Також фахівці називають однією з головних причин випадіння волосся любов до гарячої укладки і частого фарбування. Волосяні фолікули руйнуються від високих температур, а також хімічних засобів для укладок або фарб.

Вчені відзначають, що випадання волосся може бути викликане фастфудом. Їжа, в якій мало корисних речовин, негативно впливає на волосся. Відсутність нормального сну також може бути причиною його випадіння.

вчений
вчений

Для того, щоб волосся було здоровим, треба спати не менше 7 годин на добу, щоб воно встигало відновлюватися і зберігати гормональний баланс, також потрібно харчуватися здоровою їжею, уникати стресів і звести до мінімуму використання хімічних засобів для волосся.

Нагадаємо, вчені створили унікальні ліки проти раку.

Раніше Знай.uа повідомляв, ці безневинні симптоми можуть говорити про серйозне захворювання.

Також Знай.uа писав, вчені розкрили дивовижний секрет довголіття.