Вчені з Гарвардського університету навчилися визначати здоровье чоловіки за кількістю віджимань, які він може зробити за один підхід. Про це пише видання Journal of the American Medical Association.

Так, дослідники визначили взаємозв'язок між здоров'ям серцево-судинної системи у чоловіка і кількістю віджимань, які він здатний виконати.

Наголошується, що експерти протягом десяти років аналізували показники співробітників пожежних департаментів у штаті Індіана (сша).

В результаті дослідження стало відомо, що фізично здоровий чоловік повинен зробити не менше сорока віджимань. З таким показником, кажуть вони, ризик виникнення серцево-судинних захворювань відразу на 96% нижче, ніж у тих, хто не може віджатися і десять разів. Крім того, у тих, хто робив двадцять-тридцять віджимань, цей показник був 75%.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

До речі, вогнестійка монтажна піна, яка зустрічається в меблів і вінілових підлогах, що становить небезпеку для здоров'я дитини. Як показали дослідження доктора Хізер Стэйплтон, у дітей, які мешкають в будинках з цими матеріалами, рівень токсинів в крові і сечі в 15 разів вище.

Нагадаємо, якщо вживати деякі лікарські препарати регулярно, можна заробити інсульт або серцевий напад. Дослідники з Тайваню розповіли, що в першу чергу небезпечні популярні знеболювальні препарати ібупрофен, диклофенак, целекоксиб, мефенамовая кислота і напроксен.

Як повідомляв портал Знай.иа собственные иммунные клітини організму можуть захистити нас від усіх вірусів грипу.Поточні щеплення не завжди ефективні проти всіх штамів грипу, проте нові дослідження можуть незабаром змінити ситуацію.

Також портал Знай.иа писав, що щорічно в світі мільйони людей вмирають від серцевих хвороб, тому важливо навчитися правильно їх розпізнавати. Є кілька ознак, за якими можна відрізнити біль у серці від невралгії - приступів болю в зоні знаходиться там нерва.