Солодощі неймовірно згубно впливають на зір людини.

Про це розповіли вчені, зазначивши, що вживання здатне посилювати багато захворюваннь очей, повідомляють "Аргументи і факти".

Так, при віковій макулярній дегенерації прості цукри призводять до запалення. Якщо зловживає солодким людина з катарактою, то це може призвести до набухання і змін у кришталику, підкреслюють дослідники.

У страждаючих ретинопатією цукор викликає незворотні ушкодження кровоносних судин сітківки, що може призвести навіть до втрати зору і сліпоти. У людей з глаукомою високий рівень цукру в крові може привести до звуження кровоносних судин в очах, що може також впливати на втрату зору.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фахівці Всесвітньої організації охорони здоров'я відзначили, що 300 мільйонів людей у всьому світі мають проблеми із зором, при цьому багато про що говорить поїдання солодощів.

Нагадаємо, нікого не здивувати тим, що продукти, які ми їмо, далекі від натуральних.

Кастореум (Бобровий струмінь)

Як і багато гризунів, бобри за допомогою спеціальних залоз виробляють рідину. Вона часто містить сліди сечі і калу, але через особливий раціон бобра має досить приємний запах, виготовляють з нього солодощі.

Шелак

У харчовій промисловості шелак застосовують для приготування льодяників і мармеладу, щоб надати цукеркам додатковий блиск.

L-цистеїн (Людські волосся)

Амінокислота L-цистеїн широко застосовується в харчовій промисловості для збільшення терміну придатності продуктів, наприклад, хліба і виробів з тіста. Найчастіше L-цистеїн добувають з волосся людини.

Раніше ми писали, що експерти стверджують, що фізична активность покращує когнітивні функції мозку людини.

Наприклад, одне дослідження, проведене на початку цього року, показало, що аеробні вправи допомагають зміцнити здоров'я мозку, запобігаючи нейродегенеративні захворювання, пише Medical News Today

Раніше "Знай.uа" писав, антибіотик в м'ясі: Супрун розповіла, як все зробити правильно.

Також "Знай.uа" писав, що лікарі відкрили несподівану властивість антибіотиків: відстрочують старість.