Десятки мільйонів українців сидять на карантині у самоізоляції і виходять на вулицю тільки заради ліків чи продуктів харчування. Запобіжні заходи діють вже не перший день і, попередньо, триватимуть до 24 квітня 2020 року. Деякі вже не знають чим себе зайняти і саме тому ми знайшли кілька порад від українського дієтолога Андрія Маковецького, поради якого допоможуть не тільки провести карантин смачно, але і корисно.

Своїми порадами дієтолог Андрія Маковецький поділився в мережі Facebook.

Поради дієтолога Андрія Маковецького, Facebook
Поради дієтолога Андрія Маковецького, Facebook

Поради дієтолога Андрія Маковецького, Facebook
Поради дієтолога Андрія Маковецького, Facebook

"В дитинстві нам роблять "щеплення". Воно являє собою ослаблений штам вірусів, які нас оточують. Як тільки вірус потрапляє до організму, наша імунна система розпізнає його і починає атакувати. Знищивши вірус, наш імунітет стає розумнішим і вже наступного разу йому цей же вірус, буде простіше і швидше знищити. Але, якщо наш імунітет занадто слабкий, то навіть маленький ослаблений вірус здатний вивести нас з ладу і зруйнувати всі захисні системи організму. Це може закінчитися трагічно. Топ-3 способи вивести імунітет на новий рівень, про які мало хто знає.", - пише дієтолог.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, яблука — ключ до ідеальної фігури, дієтолог дав цінні поради.

Як повідомляв Знай.uа 7 причин, що гальмують ваш метаболізм і корисні поради від дієтолога.

Знай.uа писав, котлети для тих, хто на дієті - рецепт популярного ласощі без шкоди для тіла.