Соціологічна компанія "Український інтелект" прогнозує другий тур виборів, у який вийдуть кандидати Віталій Кличко та Сергій Думчев.

Хоча різниця між готовими голосувати за них громадянами суттєва, майже 7%, але спостерігається тенденція до зменшення розриву. Це можна пояснити невдоволенням людей діями нинішньої влади, з якою асоціюється нинішній мер Кличко і бажанням реформ, з якими громадяни пов'язують Сергія Думчева.

Читайте також: Кличко втомився від своєї посади - таролог погадала на кандидатів у мери

Порівняно із минулотижневим соціологічним дослідженням, зменшився відсоток готових віддати свої голоси за екс-мера Олександра Омельченка і Борислава Березу. У решти кандидатів спостерігається незначний ріст прихильників за рахунок зменшення відсотку тих, хто не визначився із симпатіями.

Усього було опитано 2 200 киян протягом 15-16 жовтня.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще