У неділю, 21 липня, пройшли позачергові вибори до Верховної Ради України. За результати екзит-полів, перше місце отримала партія президента Володимира Зеленського. Після оприлюднення даних екзит-полів Володимир Зеленський заявив у штабі партії, що пріоритет їхньої влади — це припинення війни на Донбасі, повернення моряків і полонених.

Про це Зеленський сказав у штабі "Слуги народу" після оголошення результатів екзит-полу. Зазначимо, що за різними даними екзит-полів, партія набрала від 42 до 44% голосів українців.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Що стосується моряків, я упевнений, що ми найближчим часом вирішимо це питання. Дуже цього хочу. Ми дуже багато працюємо над цим питанням. Точних термінів я не можу надати. Це дійсно пріоритетне питання: і моряки, і всі наші політв'язні, і військові полонені. Ми хочемо бачити їх удома", - сказав Зеленський.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Президент зазначив, що саме про це говорив по телефону із російським президентом Володимиром Путіним. "Мені здається, що ми знайдемо порозуміння", - додав Зеленський. Також Зеленський пообіцяв, що в Україні з'явиться новий Генеральний прокурор, і це точно буде не Юрій Луценко.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

У штабі "Слуги народу" ситуація нагадує ту ж, яка була й на президентських виборах. Зокрема, панує доволі неформальна атмосфера. Пригощають бургерами та картоплею фрі. Також є бар з алкогольними та безалкогольними напоями.

Окрім цього у штабі президентської партії також є навіть боксерський ринг, щоправда, він невеликий. Також є велика кількість різних фотозон.

Штаб партії "Слуга народу" один із перших пустив журналістів всередину. Він розташований у бізнес-центрі "Парковий". Саме у цьому ж приміщенні був штаб Володимира Зеленського як кандидата у президенти.

Нагадаємо, що Разумков пригледів собі нову посаду в Раді: лідер "Слуги народу" спантеличив українців заявою.

Як повідомляв портал Знай.ua, екзит-пол парламентських виборів 2019: як проголосувала Україна.

Також Знай.ua писав, що на дільниці у Львові гримить скандал: жінка встановила рекорд нахабства, "відразу з десятьма".