На днях з'явилося 15-хвилинне відео, в якому президент Володимир Зеленський за кермом свого автомобіля Tesla сказав, за кого варто голосувати на виборах, щоб все в країні стало добре, відповідаючи на питання свого таємничого співрозмовника. Про приборкання олігархів, зустрічі з Путіним і чому немає посадок: найцікавіше з авто-інтерв'ю Зеленського, пише ЗМІ.

Зеленський анонсував можливу довгоочікувану зустріч з Путіним. «12 липня була перша зустріч наших представників (у рамках нормандського формату – ред.). Домовилися, що буде ще одна зустріч — вже більш суттєвою, і через одну зустріч спробують зустрітися чотири лідера. Я думаю, що цим ми наблизимося до дипломатичного вирішення цього питання».

Порошенко не хотів закінчувати війну, не вигідно. «Якщо ти хочеш зупинити війну, ти обов'язково зупиниш. Я впевнений, що попередня влада не хотіла це робити. Я не знаю всі умови, чому вони це хотіли. При цьому вони спілкувалися дуже багато разів з президентом Росії. Я знаю про це з різних джерел».

Дуже хоче, щоб пенсіонери не платили комуналку. «Є дуже креативна ідея. Зараз наші хлопці знаходять економічну модель, як людям, яким за 70 років, коли вони вже на пенсії і працювали на країну по 40-50 років, не оплачувати комуналку. Я думаю, у нас вийде».

З новими правилами олігархам доведеться від чогось відмовлятися. «Будуть нові правила. Всі повинні платити податки, і вони знають, що ми їм не дамо бути монополістами. Від чогось доведеться відмовлятися. Вони всі про це вже знають».

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Не хоче ні з ким домовлятися в Раді. «Більшість у Верховній Раді дає можливість припинити традицію домовлятися, традицію політичних терок, продавати місця. Ми хочемо набрати дуже багато голосів, щоб зменшити цю можливість з кимось про щось говорити».