Відома українська травесті-діва Монро активний користувач соцмереж, вона часто ділиться фотографіями, новинами і навіть порадами зі своїми шанувальниками в Instagram. А в цей раз Невгамовна Монро, як вона сама себе називає, опублікувала у соцмережі цікаві фото з червоної доріжки Одеського кінофестивалю.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії, яка з'явилася в записі Монро, вона зображена в образі русалки або эльфійки, як назвали її підписники. На знімках вона позує в різних позах і з різними людьми, серед яких і співачка Джамала. Як видно, Монро добре підготувалася до урочистого виходу у світ: наділа цікаве плаття і довговолосу перуку, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото серед іншого травесті-діва розповіла про те, хто допомагав їй створювати цей образ.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, невгамовна Монро вставила свої п'ять копійок у скандал навколо Нацвідбору на Євробачення 2019.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що травесті-діва Монро показала неймовірне.

Також портал "Знай.uа" писав, що травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.