Американська авіакомпанія United Airlines, що прославилася "професіоналізмом" своїх працівників, потрапила в черговий скандал.

Гігантський кролик Саймон, якого повинні були доставити з Лондона в Чикаго, помер в багажному відсіку. Смерть тварини спровокувала величезний скандал: вихованця везли спеціально для відомої особистості, ім'я якого не розкрили. Про це повідомляє ВВС.

Власниця 90-сантиметрового кроля Аннет Едвардс розповіла в інтерв'ю виданню: "Саймон пройшов ветеринарний огляд за три години до польоту, він був у відмінній формі". Також вона додала, що займається доставкою рідкісних тварин вже не один рік, але з подібним стикається вперше.

За останній місяць це вже третій скандал, в центрі якого опиняється United Airlines: 10 числа компанія прославилася на весь світ через інцидент з побиттям пасажира. 15 квітня чоловіка, який обідав на борту літака, вжалив отруйний скорпіон. Уже через день після інциденту працівники United Airlines зняли з рейсу пару молодят, які намагалися полетіти у весільну подорож.

Портал "Знай.ua" писав про те, що скандалом з побиттям пацієнта займеться Конгрес Сполучених Штатів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще