Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, який раніше займав пост голови Верховної Ради, всі дипломи про вищу освіту здобував на заочній формі навчання.

Про це повідомив журналіст Роман Романюк, передає "Українська правда". Гройсман ще у 14 років, коли навчався у школі, пішов працювати слюсарем. Він займався виготовлення декоративних ґрат. Вже за два роки отримав посаду комерційного директора вінницького ринку, яким володів його батько.

У 1995 році керівник уряду пішов здобувати диплом про вищу освіту одразу після закінчення школи. Він навчався у приватному Вінницькому інституті регіональної економіки та управління. У 1999 році здобув диплом "молодшого спеціаліста " із правознавства.

Вже за рік Гройсман вступив на заочне відділення іншого приватного вузу – вінницької філії Міжрегіональної академії управління персоналом. У 2002 році він вже мав ступінь "бакалавр права", а ще за рік – диплом "спеціаліста" з правознавства і кваліфікацію "юрист".

Вінницька філія МАУПу стала фігурантом скандалу у 2006 році. Мінсовіти виявило, що навчальний заклад видає набагато більше дипломів, ніж має студентів. У цьому ж відділенні МАУПу навчався й соратник прем’єра, міністр соцполітики Андрій Рева. Після здобуття другої вищої освіти він отримав освіту юриста.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У 2007 році Гройсман вирішив отримати ступінь магістра й вступив на заочне відділення до Національної академії держуправління при президенті. Вже у 2010 році він отримав диплом за фахом"управління суспільним розвитком".

Кар’єра нинішнього прем’єра розвивалась надзвичайно стрімко, попри відсутність ”червоного диплому” та особливих успіхів у навчанні.

У листопаді 2005 року він стає секретарем міськради Вінниці. Вже за рік 28-річного Гройсмана обирають мером цього міста. У 2014 році його призначили головою Верховної Ради, а за два роки він опинився в прем’єрському кріслі.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, заступник голови Нацполіції Вадим Троян вразив користувачів соцмереж своєю безграмотністю. Він допустив велику кількість помилок у свою пості в Facebook.