Не один десяток фактів вказує на те, що в 2016 році Росія активно втручалася в політику Сполучених Штатів, зокрема в хід президентських виборів. Сенатор від Республіканської партії Джон Маккейн заявив, що Конгресу просто необхідно створити окремий комітет, який займеться цим розслідуванням.

Як повідомляє The New York Times, політик підкреслив, як довго він бореться за створення такої структури. Також Маккейн додав, що той факт, що Джеймс Комі з легкої подачі Дональда Трампа більше не обіймає посаду глави ФБР, говорить про важливість створення комітету розслідувань.

Сенатор заявив, що президент розчарував його цим звільненням, оскільки Комі був саме тією людиною, яка чесно і якісно виконувала свої обов'язки навіть в надзвичайних ситуаціях.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Маккейн звинуватив Росію в ескалації конфлікту на сході України.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще