Російсько-білоруські навчання, які заплановані на вересень 2017 року, можуть стати попередженням НАТО.

Таку думку висловив міністр оборони Естонії Маргус Цахкна, передає Reuters. Він зазначив, що в маневрах візьмуть участь близько 100 тисяч солдатів. При цьому Цахкна не виключає, що після закінчення навчань ці солдати не залишаться на території Білорусі.

"Для російських солдатів, що прямують до Білорусі, це квиток в один кінець. Це не моя особиста думка. Ми дуже ретельно аналізуємо, як Росія готується до навчань "Захід-2017", - сказав чиновник. За його розрахунками, для перекидання військ Росія використовує 4000 залізничних вагонів.

Варто відзначити, що раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко запевнив, що після закінчення навчань російські війська покинуть територію його країни.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Кремль намагається дестабілізувати Голландію, Європу і НАТО, і ці зусилля є дуже суттєвими, зазначила в своєму щорічному рапорті військова служба розвідки і безпеки Нідерландів (MIVD).

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще