Колишній народний депутат від фракції "Свобода" викладачка НУ "Львівська політехніка" Ірина Фаріон, відома, як затятий борець за українську мову, котра часто потрапляє через це у скандали, вважає, що Україну може врятувати лише президент-націоналіст.

На думку Фаріон, президентом України має стати Руслан Кошулинський. Про це членкиня ВО "Свобода" розповіла під час свого інтерв'ю виданню "Золочів.нет".

"Я просто знаю, що якщо ми не оберемо президента-націоналіста, то далі відкинемо розвиток країни років на 50. Ми маємо орієнтуватися на сусідню країну, яка називається Польща. Польща свого часу обрала націоналістичну владу і семимильними кроками рухається у глибину і своєї культури, і своєї історії, і питомої економіки... Нам не потрібні слабкі християни. Тих 12, які були при Христові не всі були сильні, були й слабкі. Яскравий приклад – це Тома і Юда. Не ставаймо Томами, не ставаймо Юдами. Не зробімо навіть того, що зробив апостол Петро, а потім виправлявся.
Ми маємо можливість не зробити помилки тепер, на тих виборах, проголосувавши поки що за того, який здається, що він у меншості. Їх тоді християн було дуже мало, але ніхто не може дати собі раду з ідеологією християнства вже понад 2 тисячі років", - заявила Фаріон.

У той же час членкиня ВО "Свобода" заплуталась у любові до ближнього. Вона потрактувала божу заповідь на свій лад.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

"Ніхто нас, українців, не змусить відступитися від ідеї любови до ближнього. А ближній це той, що подібний до мене. Вибачте, але до мене не подібен: ні Порошенко, ні Тимошенко, ні Зеленський, ні Вакарчук, ні всі інші" – констатувала Ірина Фаріон.

Фаріон також вважає, що в випадку перемоги на виборах Володимира Зеленського, з України "буде сміятися цілий світ".

"Комік яко президент буде тільки в трагікомічному суспільстві. Якщо суспільство трагікомічне, якщо суспільство мислить категоріями дегенератів, а це яскравий представник дегенератства, то воно заслуговує на коміка. Тоді з того суспільства дійсно буде сміятися цілий світ. Суспільство не хоче пізнавати правду. Воно сміється разом з дегенератом Зеленським, воно піє разом зі ще одним на прізвище Вакарчук" – додала Фаріон.

Нагадаємо, ВО "Свобода" висунула кандидатом в президенти Руслана Кошулинського. У підтримку його кандидатури на наступних президентських виборах виступили також "Правий Сектор", ОУН, КУН та "С14".

Як повідомляв портал Знай.ua, "Національний Корпус" обурився через те, що Руслана Кошулинського названо єдиним кандидатом від націоналістичного табору та запропонував свою кандидатуру - керівника "Нацкорпусу" Андрія Білецького

Також Знай.ua писав, Ірина Фаріон порівняла російськомовних українців з представниками ЛГБТ-спільноти.

"Російськомовні українці нагадують мені ЛГБТ. Вони так само агресивно пропагують свою патологію здорового суспільства та намагаються його легалізувати", – зазначила екс-нардеп.