Ірина Геращенко - перший віце-спікер ВР від партії "Блок Петра Порошенка" - відповіла на заклик Пушиліна до переговорів. У себе на сторінці в Facebook вона написала, що з представниками окупантів ЛНР та ДНР жодного діалогу не буде.

"Ніякого прямого діалогу з псевдореспубліками на окупованому РФ Донбасі й легітимізації маріонеткових режимів Кремля - не буде", - написала у себе на сторінці Геращенко.

Вона зазначила, що усі "органи влади республік" - нелегітимні, і їх не визнає навіть Росія, тому їхні закиди - це просто марення людей, які стоять вище.

"РФ не посередник, а сторона, відповідальна за виконання мінських угод, безпекового, економічного і гуманітарного блоків. Під угодами стоять підписи представників трьох сторін - України , РФ і ОБСЄ. В мінських угодах немає жодного слова про "ЛНР-ДНР" і таких нікчемних абревіатур", - наголосила Ірина Геращенко.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Також політик зазначила, що тільки за посередництва міжнародних партнерів Україна буде говорити про звільнення Донбасу.

Ніякого прямого діалогу з псевдореспубліками на окупованому РФ Донбасі і легітмізаціі маріонеткових режимів Кремля - не...

Geplaatst door Iryna Gerashchenko op Donderdag 21 februari 2019

Нагадаємо, 21 лютого 2019 року заступник голови Служби безпеки України Віктор Кононенко повідомив, що співробітники національної спецслужби викрили "виборчу піраміду", яка працювала у низці регіонів України, знаходилася під керівництвом Народного депутата України і мала на меті забезпечити конкретному кандидату перемогу на виборах.

Як повідомляв "Знай.ua", кандидату в президенти від політичного руху "Слуга народу"Володимиру Зеленському часто дорікали у тому, що нібито він "людина Коломойського", тому при першій можливості після своєї ймовірної перемоги на виборах поверне ПриватБанк у власність колишнього акціонера.

Також "Знай.ua" писав, що поки весь світ залякає Путін сіючи загрози нападу на весь світ, в Білорусії відбувається безлад. Зовсім нещодавно стало відомо, що 22 лютого ( у цю п'ятницю) в Мінську можуть оголосити дострокові вибори президента. Можливо, Олександр Лукашенко вже не може виконувати свої обов'язки?