Главою Адміністрації Президента Володимира Зеленського може стати його спікер та радник із політичних питань Дмитро Разумков.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Про це повідомляє Антикор із посиланням на джерела у штабі Зе.

Варто нагадати, що раніше цю посаду пророкували "молодшому юристу" бізнесмена Ігоря Коломойського.

Втім, як стверджує джерело у штабі Зе, наразі "погода в домі" змінилася.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Володимир Зеленський уштабі Зе!Команди

"У Богдана є "відтінок" Коломойського, тому призначити його у АП означало б підтвердити розмови про близькість до Ігоря Валерійовича. Тому наразі розглядають менш токсичну кандидатуру, й одна з найвірогідніших – Дмитро Разумков", — каже джерело.

Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков
Глава штабу Зе!Команди Дмитро Разумков

Андрія Богдана, за даними нашого джерела, "мітять" на іншу роль – у Кабмін.

Нагадаємо, у неділю, 21 квітня, в Україні пройшов другий тур виборів президента, за крісло глави держави змагались два претенденти - шоумен Володимир Зеленський і чинний гарант Петро Порошенко.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Як свідчать результати Національного екзит-полу, у другому турі президентських виборів 2019 року переміг шоумен Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський дав прес-конференції у своєму штабі. Він заявив, що вже визначився з тим, де будете жити і працювати.

"Так, ми не хочемо працювати в нинішній адміністрації. Я повинен спочатку туди потрапити. Місце це повинно бути відкритим. Також ми хочемо скоротити адміністрацію президента. Я не хочу, щоб корки були в Києві. Тому хочу знайти таке місце в Києві або біля Києва . Щоб не було кортежів (зараз на мене суворо дивиться охорона) ", - сказав Володимир Зеленський.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат у президенти України, шоумен і лідер виборів Володимир Зеленський розповів про свою позицію щодо війни на Донбасі.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.