У Зеленського готують законопроект про спрощення процедури працевлаштування і звільнення державних службовців. Цей документ одним з перших буде внесено на голосування.

Закон про держслужбу просто необхідний для проведення реформ на митній службі. Про це пише hyser.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Голова митної служби України Максим Нефьодов прокоментував можливе звільнення голів деяких регіональних митниць.

"Зараз ми розробили спільно з Офісом президента законопроект (я сподіваюся, що він буде внесений як першочерговий) про те, щоб спростити питання звільнення та найму на держслужбу", - зазначив Нефьодов.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Він додав, що наразі діючий закон не дозволяє легко приймати чи звільняти з роботи працівників, які пішли на лікарняний і можуть знаходиться на лікарняному вічно. На переконання голови митної служби, що закон про спрощення процедури працевлаштування і звільнення державних службовців просто необхідний для проведення реформ на митниці.

Нефьодов уточнив, що на сьогоднішній день, свій пост залишив лише один керівник митниці, і то тільки тому, що на цьому наполягав президент України Володимир Зеленський. Це був начальник Львівської митниці.

Нагадаємо, Зеленський звільнив члена Нацкомісії з регулювання ринків фінансових послуг Ольга Гурбич.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського знайшли нового генпрокурора.

Також Знай.ua писав, Зеленський прийняв новий персональний склад Комісії при президентові з питань помилуванн