Немає передумов чекати чогось путнього від нової влади. Надія така ж, як на тренера "Динамо" Михайличенко. Ось людина 15 років тому очолювала клуб. Не виправдав надій. Був звільнений. І потім всі ці 15 років і дня не пропрацював ні в одному іншому ФК у своїй кар'єрі. Ось чому у Михайличенко має тепер щось вийти?

Верховна Рада України
Верховна Рада України

Про це розмірковує Ігор Лесєв на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"У команди Зе теж нічого фундаментально проривного не вийде з однієї простої причини. Ми всі, як і вони, самі не знаємо, чого хочемо і не розуміємо, що ж саме потрібно робити. Є тільки ірраціональне колективне усвідомлення, що все через ж*пу і все має бути інакше. А як інакше – поняття 0."

Великим плюсом для Володимира Олександровича та певною "подушкою безпеки" є негативний фон попередника - Петра Порошенка, в якому розчарувалася більшість українців.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Після цього хрюнделя накрутити ще щось гірше потрібно постаратися. І в Зе це, напевно, не вийде. Щоб так скурвитись, потрібно володіти унікальними особистими якостями мерзотника, злодія і параноїка. А це штучний товар, і він давно вже зібраний в одній 8%-партії."

Інавгурація Зеленського
Інавгурація Зеленського

Лесєв переконаний,що ми реально можемо розраховувати на невеликі структурні реформи. Наприклад, на скорочення депутатського корпусу.

"Нас вже обігнали в Європі за кількістю населення іспанці і поляки. Ну і поволі наближається Румунія. Зате у нас 450 депутатів. Ну трохи менше, за вирахуванням мажоритарних округів Криму і Донбасу. Але це все одно дуже дох*ра."

Ми залишаємося в 20-ці найбільших парламентів світу. При Союзі Верховна Рада УРСР мав «плаваючий склад» і орієнтувався приблизно на показник – 1 депутат на 100 тис. осіб. Правда, два склади Верховної Ради протягом 80-х (з 1980 по 1990) мали по 650 депутатів.

Верховна Рада
Верховна Рада

"Який для України брати орієнтир – питання спірне. Якщо виходити з радянського нормативу 100 тисяч на одного депутата, то ми десь і отримуємо парламент 300 представників. Хоча знову ж таки, питання не в представництві, а в ефективності і ненажерливості. Депутати в Україні – це ярмарок марнославства, подорожі за держрахунок, розпили бюджетів і тіньове рішалово. Ефективність депутата вимірюється якоюсь архаїчною шкалою – відвідуваністю і кількістю поданих/проголосованих законопроектів. Більше того, депутати і не пишуть самі законопроекти. Їх пишуть найняті юристи. Виступи пишуть помічники. Що і як потрібно подати – пояснюють лобісти."

В плані функціоналу скорочення Ради з 450 до 300, 250 чи навіть 200 депутатів, не поміняє абсолютно нічого. Виросте ціна мандата. А от витрати на утримання всієї цієї безглуздої і відірваної від реального життя зграї примхливих хлопчиків і дівчаток, істотно скоротиться. Скоротиться, природно, не на користь простих людей.

Нагадаємо, у Зеленського анонсували нову систему голосування в Раді.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що запрошена Зеленським реперка Аліна Паш на День Незалежності збурила українців.

Також портал "Знай.ua" писав, що архівні фото Олени Зеленської потрапили в мережу.