Друг президента Володимира Зеленського, актор «Кварталу 95» Євген Кошовий виступив у рамках 15-го фестивалю «Весело» у Туреччині з жартом про ексгаранта Петра Порошенка.

У мережі з'явилося відео, на якому Кошовий намагається пояснити, що таке «Квартал» без Зеленського, але йому телефонують на мобільний і відволікають.

Виявилося, що це вийшов на зв'язок Володимир Зеленський, щоб дізнатися, як справи у його колишніх колег.

Євген Кошовий

«Навіщо тобі приїжджати вони не сміються тому, що ми ще не почали концерт», — відповів на пропозицію президента приїхати до Туреччини Кошовий. Зеленський обурився, що без нього почали затримувати концерти.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Ми і за тебе затримували концерти», — сказав Кошовий. «Це не при мені — це за Порошенка концерти затримували», — пожартував Зеленський.

Потім через деякий час Зеленський знову зателефонував і заявив, що в «Кварталі» буде новий актор.

«З сьогоднішнього дня, у вас буде новий актор. Він до речі Порошенка добре пародіює», — додав Зеленський, а на питання Кошового про те, хто цей актор відповів: «Порошенко».

Тепер Порошенко буде актором у "Вечірньому Кварталі"

Зеленський: ви що, почали затримувати концерти? Кошовий: ми і при тобі затримували. Зеленський: то ви не при мені затримували, а при Порошенко! Квитки на концерт-зйомку "Вечірнього Кварталу" 15, 16 жовтня тут: http://kvartal95.com/afisha/kvartal95/

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Woensdag 18 september 2019

Нагадаємо, що Євген Кошовий яскраво пожартував про Володимира Зеленського на міжнародній конференції «YES».

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Кравець з «Кварталу 95» хоче йти в президенти.

Також портал Знай.uа писав, що зірки «Жіночого кварталу» показали, як виглядає справжній чоловік.